Loader Image
DigiEnc

DigiEnc

Nikada nije bilo lakše i jednostavnije dostaviti energetski certifikat svojim kupcima.

Predstavljamo vam DigiEnc, aplikaciju za slanje izrađenih energetskih certifikata. Aplikacija je namijenjena osobama koje su ovlaštene za energetsko certificiranje, za energetske preglede zgrade, za pregledavanje sustava hlađenja, ventilacije, grijanja i klimatizacije te za izdavanje, unos i pohranu podataka o energetskom stanju zgrade.

Važno je napomenuti da su svi certifikati usklađeni sa zakonskim propisima te su potpisani naprednim elektroničkim potpisom, što osigurava autentičnost.

 

Važnost „prelaska“ na DigiEnc servis:

–              neograničeno preuzimanje certifikata: jednostavnim pristupom računu elektroničke pošte primatelj preuzima energetski certifikat u digitalnom obliku. Isti se može preuzeti neograničeni broj puta. Osim toga, ovako izrađen i dostavljen energetski certifikat neće se zagubiti od strane korisnika niti će on morati brinuti o tome u koju ga je ladicu pospremio. Neograničeno i besplatno pristupanje elektroničkom obliku energetskog certifikata ključ je uspjeha i zadovoljnih klijenata

–              uz DigiEnc možete ubrzati i pojednostaviti naplatu i isporuku izrađenih energetskih certifikata

–              osigurana je potpuna kontrola nad dostavom energetskih certifikata

–              dokumenti se pohranjuju „u oblaku“ na vrijeme od 10 godina: sukladno važećem pravilniku o energetskom certificiranju svi se poslani dokumenti čuvaju 10 godina

 

Prednosti DigiEnc servisa (aplikacije):

  • Sigurnost i efikasnost
  • Ušteda vremena i novca: uz DigiEnc više nema potrebe printati energetski certifikat u dva primjerka te trošiti novce na preporučenu pošiljku. Kao što smo ranije naveli, suvremena tehnologija elektroničkog popisa omogućuje trenutno slanje certifikata krajnjem korisniku (preko elektroničke pošte). Energetski certifikat ostaje pohranjen na DigiEnc servisu idućih 10 godina.
  • Jednostavnost korištenja: jedan klik miša dovoljan je da isporučite izrađene energetske certifikate na email adrese svojih kupaca.
  • Uredna evidencija: svi izdani energetski certifikati pohranjeni su na jednom mjestu, čime se pridonosi urednoj evidenciji. Zaboravite na dosadašnje probleme traženja tiskanih dokumenata. Sve prepustite DigiEnc aplikaciji. Uredna pohrana izrađenih certifikata osigurava brzo jednostavno pronalaženje svih dosadašnjih zahtjeva i isporuka.

 

Princip rada DigiEnc servisa:

Način rada DigiEnc servisa prilično je brz i jednostavan.

Najprije je prema uobičajenim postupcima potrebno pripremiti proračun i energetski pregled. Zatim slijedi registracija certifikata, odnosno prijava ovlaštene osobe u IEC aplikaciju. Nakon registracije energetski certifikat izrađuje se u pdf obliku te se isti pohranjuje na računalo osobe ovlaštene za njegovu izradu. Treći korak odnosi se na:

–              prijavu u aplikaciju DigiEnc

–              unošenje odgovarajuće adrese elektroničke pošte klijenta

–              učitavanje energetskog certifikata u pdf obliku te

–              slanje certifikata

Zadnji i najvažniji korak u principu rada DigiEnc aplikacije jest zaprimanje linka na energetski certifikat koji krajnji korisnik može preuzeti 24/7 u idućih 10 godina. Isti može isprintati, proslijediti ga najmoprimcu ili koristiti za bilo koje druge potrebe.

 

SMALL i PRO paketi

Iskoristite posebnu pogodnost ponuđenih paketa i usmjerite Vaše poslovanje na zadovoljstvo klijenta. Jer, ne zaboravite, samo zadovoljni klijent pravi je pokazatelj uspješnosti poslovanja.